Webbsidepaket

Inom webbutveckling erbjuder vi webbsidepaket där vi snabbt och enkelt sätter upp en webbsida till dig. Paketen passar bra för privatpersoner och mindre företag som vill ha en snygg webbsida där man enkelt kan administrera text och bilder själv. Paketen baseras på publiceringsverktyget WordPress och det finns fyra färdiga paket att välja mellan. Du väljer i och med dessa paket grunden till din sida, men den går sedan att forma så de passar dina önskemål och t.ex. ditt företags grafiska profil. Läs mer om Webbsidepaketen här.

Skräddarsydd webbsida

Om du inte vill följa de mallar som finns under Webbsidepaket kanske en skräddarsydd webbsida passar dig bättre. Webbsidan kan då skapas helt utifrån de krav du har på design och funktion. Vi kan bygga webbsidan efter din egen design eller en design som vi tar fram åt dig med dig. Även här kan man med fördel använda publiceringsverktyget WordPress, vilket innebär att sidan blir väldigt anpassningsbar och enkel att administrera.

Underhållspaket

Vi vill gärna fortsätta hjälpa dig med din webbsida, även när den är levererad och klar. Våra underhållspaket passar bra för dig som vill ha hjälp med uppdateringen av sidan. Paketen innehåller även supporthjälp och CMS-uppdateringar. Läs mer om Underhållapaketen här.

SEO – Sökmotoroptimering

Vi tillhandahåller olika paket för sökmotorsoptimering. Om du vill hamna högt upp sökmotorer har du en större chans att få fler besökare till din sida, och det är då en sökmotoroptimering är bra. Vi anpassar din nuvarande sida så att sökmotorerna kan hitta den och hjälper dig att att installera Google Analytics så att du kan se hur besökarna hittar till din sida. Kontakta oss om du är intresserad av en sökmotoroptimering, så kommer vi med ett prisförslag.