Logotyp

En logotyp är en grafisk bild eller symbol som har i uppgift att symbolisera ett företag eller ett varumärke. Logotypen är ofta en viktig del i företagets varumärke som ska visa vad företaget står för, samt vilka känslor företaget vill förmedla till sina kunder. Den bör därför tas fram med noggrannhet och eftertanke och se till att skapa en igenkänningsfaktor för kunden. Logotypen ska sedan kunna tryckas upp och användas på allt från profilkläder och etiketter till stora reklamaffischer.

Grafisk profil

En företagsidentitet är ofta beroende av sin visuella presentation, vilket betyder att en stark identitet gör det lättare för kunden att komma ihåg just ditt företag. Din trovärdighet kommer att uppfattas som starkare och det blir samtidigt lättare för er inom företaget att hantera era grafiska element. Vi tar gärna fram ditt företags grafiska profil åt dig. Kontakta oss så berättar vi mer om vad en Grafisk profil innehåller.

Illustration

En bild säger mer än tusen ord! Vi kan hjälpa dig att ta fram illustrationer för det ändamål som passar dig. En illustration kan t.ex. användas för att presentera ett projekt på ett trovärdigt sätt eller så kan den med fördel bäddas in i en broschyr. Du kanske behöver något som ger din webbsida ett snyggare och mer professionellt intryck. Att lätta upp en tung text med en bild gör texten mer läsbar samtidigt som den uppfattas som mer intressant. Oavsett vilket ditt ändamål är hjälper vi dig gärna! Kontakta oss med de önskemål du har, så tar vi fram ett prisförslag.